logo
Träporten i Borgsjö AB
Paul Gielen &
Margriet Neefjes

Borgsjöbyn 139
841 97 Erikslund
Sverige
tel. 0690-200 22
info@traporten.se
Välkommen
Utflykter
På väg
Priser
Hitta hit
Restaurang
Nederlands Svenska English
För mer info om dagens & aktiviteter:
Köp ditt camping kort här:
Hjärtligt välkommen till
TRÄPORTEN
I BORGSJÖ
Camping - Stugor - Rum - Restaurang - Konferens

På väg

Sverige är ett stort land med mycket intressant att se. På Träporten bor du mitt i Sverige och härifrån har du möjlighet att fortsätta både norr och söder ut på din semester.

Rondje Zweden (Rundtur i Sverige)
Träporten är medlem av "Rondje Zweden" (Rundtur i Sverige), en organisation för Nederländska campinginnehavare i Sverige. Dessa campingplatser är på det mest skön ställen i Sverige och erbjuder trevlig stugor, rena sanitära facilititer och vänlig personal. På website www.rondjezweden.se kan du läsa mer.

Tidernas Väg
Träporten är första (eller sista) anhalten på resan längs "Tidernas Väg" som är en utvald tur mellan Uppsala i söder och Borgsjöbyn i norr. Längs den vackra vägen finns utvalda sevärdigheter och matställen som är markerade med Tidernas väg egen symbol. Tidernas väg har en egen website.

Höga Kusten
Bara 1,5 timmes resväg från Borgsjö ligger Höga Kusten med dess häftiga natur och skönhet. Höga kusten räknas som en del av Världsarvet. För mer information besök www.highcoast.net.

Nordes fjordar
Om du vill göra en rundresa i Sverige och Norge så utgör Träporten en bra utgångspunkt. Åk upp till Borgsjö längs Tidernas väg och fortsätt sedan via E14 till Östersund och Åre vidare in till Norge och Trondheim. Där kan du sedan uppleva Norge med dess fjordar.

Pilgrimsleden
Sankt Olavsleden är en led som är från Selånger/Sundsvall i Sverige till Trondheim i Norge, den är från kust till kust. Trondheim är en av de fyra stora kristna pilgrimsmålen tillsammans med Rom, Jerusalem och Santiago de Compostela. För att Trondheim är en helig plats, kallas leden för pilgrimsled och därför heter personer som går leden, pilgrim. Sankt Olavsleden är 560 km lång och är tillgänglig att gå, men man kan också cykla eller rida häst på de flesta sträckor.

Restaurangen med reception
Klicka för att se hela Rundtur i Sverige kartan
Klicka för att se hela Tidernas Väg kartan
Utsikten från bergen av Träporten